Pretraga
Close this search box.

O nama

O nama

BY CHERRY HAIR je generalni zastupnik i distributer za Srbiju Schwarzkopf Professional, Indola i STMNT proizvoda namenjenih za kolorisanje, negu i stilizovanje kose.

Kompanija By Cherry Hair d.o.o. posluje u Srbiji više od 15 godina, nagrađena je brojnim prestižnim priznanjima Henkel grupe i poslovnih udruženja u Srbiji. Imamo sjajan tim iskusnih i izvanrednih pojedinaca koji su u poslednje tri godine, zaredom, doneli kompaniji titulu i nagradu najbrže rastućeg Henkel tržišta u delu profesionalnih divizija EMEA regije.

Budite uvek lepi, negovani i svoji!

Schwarzkopf Professional kompanija postoji 120 godina i od svog nastanka registrovano je preko 7.600 patenata. Schwarzkopf Professional kreira sa frizerima za frizere, kako bi pružio revolucionarne proizvode vrhunskog kvaliteta, donoseći najnovije trendove kolorisanja i šišanja kose, programe globalnog obrazovanja i podrške salonima, kreiranih i isporučenih od strane strastvenih ljudi. 

 

Schwarzkopf Professional predstavlja ljubav prema kosi, podstaknuti posvećenosti i istraživanju nadmašujmo ono što je već učinjeno i uvek smo prvi, jedini, drugačiji, nosioci inovacije u postavljanju novih trendova i ispred svog vremena. Spaja nas ogromna ljubav prema kosi.

Podstiče nas predanost našem zanatu. Naša kolektivna ambicija za vrhunskim uspehom pokreće naš duh. Da ispitujemo. Da istražujemo. Da nadmašimo ono što je ranije učinjeno. I tako, mi kreiramo i ponovo kreiramo. Dorađujemo i redizajniramo.

Uzimamo ono što je razbijeno i obnavljamo. Preoblikujemo i oživljavamo, popravljamo i restauriramo. Obnavljamo ono što je izgubilo živost i restilizujemo ono što je izgubilo svoj identitet. Otkrivamo šta je sakriveno, a staro zamenjujemo novim, preispitivanjem, dorađivanjem, obnavljanjem … Uvek smo na visini zadatka i ispred drugih… Mi ponovo stavaramo kosu.

INDOLA je profesionalni brend za kosu koji kreira zajedno sa frizerima, influenserima i stilistima za frizere i njihove klijente, kako bi pružili revolucionarne proizvode vrhunskog kvaliteta, donoseći najnovije trendove kolorisanja, šišanja i stilizovanja kose.

Indola je osnovana u Holandiji 1929. godine, a od 2004. godine deo je Henkel grupacije i prisutna je u preko 60 zemalja širom sveta. Svi naši proizvodi razvijeni su sa velikom pažnjom, posvećenošću i strasti.

Podstaknuti posvećenosti i istraživanju mi uvek nadmašujemo ono što je već učinjeno i trudimo se da budemo nosioci inovacija u postavljanju novih trendova korak ispred svog vremna, sa jednim ciljem – da zadovoljimo specifične zahteve klijenata.

Gde god da se nalazilte i pogledate oko sebe, videćete da živimo u središtu digitalne revolucije koja ruši granice postojećeg sveta. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i Snapchat predvode ovaj pokret i zbližavaju ljude više nego ikada, budući da svi dele svoje živote i iskustva čim se dogodi nešto novo. Svakako živimo u uzbudljivom vremenu.

U ovom dinamičnom, novom digitalnom okruženju, ulični stil čiji su nosioci blogeri, vlogeri i influenseri dolazi kao nezaustavljiva sila koja nas inspiriše da istražimo nove smerove. Naš moto je #SimplySmarter. Olakšavamo živote nezavisnih frizera jednostavnom edukacijom, inspirativnim tutorijalima za tehnike koje su potrebne svakom salonu, inovativnim formulama proizvoda kojima možete verovati i senzacionalnim, novim bojama koje otvaraju vrata novog sveta kreativnosti.

Indola je, na kraju krajeva, prvi brend proizvoda za kosu koji je kreirao potpuno nosivu kolekciju uličnog, urbanog stila dostupnu i u digitalnom obliku 24/7.

Jako smo ponosni što u svom portfoliju imamo vegansku, ACT NOW! liniju i performanse sa svrhom. Kreirana je za ugodnu, ali vrlo hranjivu negu i dugotrajne, opipljive stilove.

Ambalaža koju je do 97% moguće reciklirati Saradnja sa Plastic bankom u borbi protiv zagađenja plastikom – za svaki ACT NOW! proizvod su spašene 2 plastične boce od sudbine završavanja u okeanu.

Mi smo odlučili nešto preduzeti, želimo da vas zamolimo da krenete na putovanje sa nama.Zato što znamo da vam je stalo do okruženja i okoline, razvili smo održivi asortiman nege & proizvoda za stilizovanje visokih performasi koji pružaju najbolje kosi. Ideja nam je da brigom za ekološku održivost i borbom protiv zagađenja ostavimo u najboljem mogućem stanju budućim pokoljenjima planetu zemlju.

Indola je digitalna, smela, drugačija, neustrašiva, vatrena, nosiva i svoja, a iznad svega profesionalna, kvalitetna i pouzdana.

Za više informacija o Indola proizvodima:

Mi smo pioniri modernog berberinga. Naša misija je učiniti nešto više – želimo redefinisati standarde ‘groominga’. 

Poštujemo ljude koji imaju hrabre, autentične stavove. Stvaramo zajednicu pokretača i onih koji utiču na našu industriju. Ljudi koji se zalažu za ono u šta veruju. Iskreno sarađujući, oblikovali smo brend koja prevazilazi proizvod. Brend sa svrhom.

Kao kreativci i inovatori, zajedno smo stvarali svaki naš proizvod od samog početka. Sve smo stavili u ovo. Našu inspiraciju. Naše znanje. Našu strast. Pomerili smo granice i razvili posebne formule. 

Testirali smo ih sve dok nisu nadmašile naša očekivanja. Rezultat: tri različite styling kolekcije praćenje linijom nege koja sadrži 7 proizvoda.

Preneli smo svoj identitet na svaki aspekt. Dizajnirali smo brend koji se ističe. Brend pored čijeg imena stoje i naša.

@juliuscaesar

Sesijski berber, edukator
i kreativni direktor

@staygold31

Sesijski berber, edukator
i kreativni direktor

@nomadbarber

Putujući berber, fotograf
i snimatelj

Zajedno smo kreirali brend koji ponosno stoji iza svakog proizvoda. Zajedno sa našim kreatorima, našom zajednicom i našim ambasadorima iz celog sveta sarađujemo u postizanju zajedničkih ciljeva.

Jednostavno rečeno menjamo svet groominga, zauvek. Kako bismo ponovo ispisali standarde groominga neprestano pomeramo granice i protresamo našu industriju. Zašto? Zato što zajedničkim snagama nastojimo učiniti bolje od onoga što je bilo pre. Naša zajednička strast, motivacija i umeće oblikovali su brend – zajednicu – koja se zalaže za ono u šta verujemo.

Podržavamo ciljeve koji dele našu strast i ponosni smo što sponzorišemo događaje koji nadahnjuju i proslavljaju naš zanat.

Naš godišnji #STMNTSummit okuplja scenu berbera i frizera u razmeni umetnosti i znanja – naglašavajući važnost negovanja sa najnovijim trendovima, uvidima u industriju i poslovnom stručnošću. 

Van naše industrije sarađujemo sa umetnicima iz različitih sredina. Ne samo da podržimo zanat, već i da razvijemo nove i originalne ideje koje nas sve motivišu jedinstvenim izvorima inspiracije.

Zajednica koja ostavlja statement.

#makeyourstmnt

Pogledajte više na našim profilima

Pretraga
Close this search box.